U bent hier

100ste leerling rondt opleiding bij Zuidwester af

Middelharnis – Op 18 juni jl. hebben leerlingen van de incompany opleiding SPW4 van Stichting Zuidwester hun diploma’s behaald. Onder hen bevindt zich ook de 100ste gediplomeerde Ewout Meerhof uit ’s-Gravenpolder (foto: tweede van rechts, boven). Met het einde van hun schooltijd is ook het einde genaderd voor de SPW4 opleiding. Deze wordt vervangen door de opleiding MMZ (Medewerker Maatschappelijke Zorg) niveau 4 gehandicaptenzorg.

100ste leerling rondt opleiding bij Zuidwester af
Trotse medewerkers van Zuidwester nemen diploma in ontvangst!

De nieuwe incompany opleiding MMZ niveau 4, voorheen SPW-4, heeft als uitgangspunt de support visie. Naast studeren, een salaris en een baangarantie! Bij het afronden van deze opleiding is men verzekerd van een baan binnen een van de regio’s Zeeland, West Brabant of Zuid-Holland waar Zuidwester actief zorg en ondersteuning biedt aan cliënten.

Start september 2009
De opleiding MMZ start in september 2009 en duurt minimaal drie jaar. Naast het volgen van één lesdag in de week leert men de cliënt in de praktijk te ondersteunen binnen zijn dagelijkse leefklimaat. Voor de opleiding MMZ niveau 4 zijn nog zes opleidingsplaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan! Dit kan via telefoonnummer 0187 898790 of ocz@zuidwester.org.
 

Datum bericht: 
donderdag, 18 juni 2009