U bent hier

De CliniClowns Theatertour: ‘Feest in het Zintuigenrijk’

De CliniClowns Theatertour neemt de bezoekers tijdens de voorstelling mee op reis door het Zintuigenrijk. Bij aankomst worden de kinderen ontvangen door de voelsprieten en speelt het inlooporkest. Ook is er voor zowel de kinderen als de ouders/verzorgers/begeleiders wat te drinken en wat lekkers.

De voorstelling begint met een muziekproloog, waarbij het zintuigenthema op een muzikale en beeldende manier wordt benaderd. Na de proloog van ca 20 minuten volgt een op maat gemaakt programma voor kinderen met een handicap, waarbij de verschillende  thematenten in kleine groepen bezocht worden, de ‘torens van de Zintuigen’. De toren van Oortje is het Klankrijk (horen, muziek), de toren van de Neus het Walmenhof (ruiken en lachen), toren van Oog het Kleurrijk (zien, kleuren), Handje H. het Knutselhof (zintuiglijk schilderen) en de Tong de Taverne (proeven). Daarnaast is er een Mandarijnentuin, waar de kinderen heerlijk kunnen ontspannen en bij kunnen komen van alle bijzondere indrukken (rust). D.m.v. een roulatiesysteem brengen de kinderen een bezoek aan elk van de tenten. Nadat ze alle vier de subtentjes hebben bezocht, komt iedereen weer bij elkaar in de hoofdtent voor een gezamenlijke afsluiting. Tot slot is er voor iedereen wat te eten en te drinken in de Taverne van de Tong.

Dit alles wordt kosteloos aangeboden aan de doelgroep.

Voor meer informatie bezoek: www.cliniclowns.nl/theatertour. Maar u kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar theatertour@cliniclowns.nl of bellen met het nummer 033 46 99 044.


 

Datum bericht: 
woensdag, 22 juli 2009