U bent hier

Ouderbijeenkomst op 1 december afgelast

In verband met de snelle verspreiding van het Mexicaanse griepvirus (Nieuwe Influenza A (H1N1)) heeft Zuidwester een aantal belangrijke maatregelen moeten nemen. Deze maartregelen moesten genomen worden om de zorg rondom onze cliënten zo goed mogelijk te continueren en verdere verspreiding van het griepvirus tegen te gaan.

Ouderbijeenkomst Hernesseroord afgelast
De ouderbijeenkomst in het restaurant op het terrein Hernesseroord in Middelharnis op 1 december 2009 is daarom afgelast! Een nieuwe datum zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Duur maatregelen
Zuidwester heeft besloten bijzondere maatregelen aan te houden voor een periode van twee weken. Na deze periode zal opnieuw gekeken worden naar de situatie op het terrein Hernesseroord. Naar aanleiding daarvan wordt besloten of de genomen maatregelen en besluiten gaan veranderen. Wij zullen te zijner tijd nader hierover berichten.

Protocollen nalezen
Zuidwester richt op dit moment alle aandacht op het continueren van de zorg. Het actuele continuïteitsplan en hygiëneprotocol kunt onder het kopje ‘Informatie Nieuwe Influenza A (H1N1)’ nalezen.

Vragen
Mocht u naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de teamleider van de woning van uw kind/verwant.

Datum bericht: 
woensdag, 11 november 2009