U bent hier

Zijn wij de 'Beste Zorgafdeling van 2010'?

Wit Hart

Stem op ons, stuur een Wit Hart.


Bent u tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten met een Wit Hart. Want instellingen die een Wit Hart ontvangen, doen automatisch mee met de PGGM verkiezing “Beste Zorgafdeling van 2010.”

Tot en met 11 april kunt u via www.wit-hart.nl met een Wit Hart laten weten hoe zeer u onze inzet en medewerkers waardeert. Op 12 mei bezorgt PGGM dit Wit Hart met uw bedankje bij onze medewerkers. Een leuke manier om ons in het zonnetje te zetten. Daarnaast doen we met uw bedankje automatisch mee aan de verkiezing ‘Beste Zorgafdeling van 2010’ én maken we kans op één van de 5 PGGM klusteams.

Beste zorgafdeling van 2010
Uit alle bedankjes die bij instellingen worden bezorgd, nomineert een jury drie zorgafdelingen. Op 12 mei, de internationale Dag van de Verpleging, is de spannende ontknoping. Tijdens een feestelijke bijeenkomst onder leiding van Angela Groothuizen maakt Martin van Rijn, CEO van PGGM, ‘De Beste Zorgafdeling van 2010’ bekend. Alle medewerkers van deze afdeling krijgen van hem een speciaal ontworpen insigne met de tekst “Wij zijn de beste afdeling van 2010” opgespeld.

Het PGGM klusteam
Naast de drie instellingen die kans maken op deze mooie titel, zijn er vijf instellingen die kans maken op het PGGM klusteam. Dit team komt bij ons de handen uit de mouwen steken, zodat wij even tijd hebben voor andere dingen.

Gunt u ons ook de kans op de titel 'Beste Zorgafdeling van 2010' én het PGGM klusteam? Stuur vandaag nog een Wit Hart.

Ga naar www.pggm.nl/withart  
 

Datum bericht: 
donderdag, 11 maart 2010