U bent hier

Officiële ondertekening Zwanenhoeve

Zevenbergen – Op woensdag 31 maart heeft de officiële ondertekening plaats gevonden tussen zorgboerderij De Zwanenhoeve en Stichting Woningbouw Zevenbergen.De Zwanenhoeve, recentelijk overgenomen door de Stichting Wonen Werken West-Brabant (WWWB), kan dankzij deze ondertekening de zorg en dienstverlening aan haar cliënten voortzetten.



 

“Het continueren van deze zorg en dienstverlening is ons eerste aandachtspunt,” zegt Gert Jan de Wit, projectmanager van Zuidwester waar de nieuwe stichting Wonen Werken West –Brabant als onderaannemer aan gelieerd is. “De stichting WWWB stelt zich ten doel, om aan mensen met een verstandelijke beperking een passende woonomgeving aan te bieden, evenals een zinvolle dagbesteding. Kortom: prettig Wonen en Werken dus!” aldus De Wit.


Toekomst

“Om deze doelen voor onze cliënten te kunnen realiseren, is een goede huisvesting natuurlijk heel belangrijk. Daarom is het ondertekenen van het contract met Woningbouw Zevenbergen voor ons een belangrijke stap naar de toekomst. Zo zullen wij de woning aan de Langeweg zo snel mogelijk in gebruik gaan nemen. Ook willen wij graag het woonhuis naast de boerderij in gaan zetten voor huisvesting aan cliënten”.
 



 

Datum bericht: 
donderdag, 1 april 2010