U bent hier

Een welkom cadeautje

Oud-Beijerland – Afgelopen maandag heeft Stichting Vrienden van Zuidwester een cheque ter waarde van 2.500 euro voor de workshop ‘Modehuis De Spiegel’ in ontvangst mogen nemen van het Monuta Charity Fund.

Stichting Zuidwester

Stichting Vrienden Zuidwester is een onafhankelijke stichting die in samenwerking en overleg met de Stichting Zuidwester zich inzet om het leven van de cliënten van Zuidwester beter en leuker te maken. De vriendenstichting wil een vriend van de cliënten zijn om het leven van hen te veraangenamen zoals goede vrienden dat het leven kunnen doen.

Stephan Floor, accountmanager bij Monuta en vertegenwoordiger van het Monuta Charity Fund, overhandigde samen met Maarten Corstanje van Corstanje Assurantiën, de cheque aan Joop Hamelink, bestuurder van Vrienden van Zuidwester.

Het Monuta Charity Fund wil op een heel tastbare manier iets bijdragen aan een leuker leven voor mensen in de locale omgeving. Het gaat dan vaak om mensen die toch al erg afhankelijk van anderen zijn. Hulp- en zorginstellingen moeten keuzes maken en dan wordt, terecht, toch eerst gekozen voor een optimale basisvoorziening. Het MCF wil daar iets aan toevoegen. Een bescheiden donatie kan ineens iets mogelijk maken wat anders net niet haalbaar was. Erika Terpstra en Mies Bouwman zijn leden van het bestuur van het MCF en kiezen persoonlijk uit aan wie de donaties toegekend worden.
 

Datum bericht: 
donderdag, 22 april 2010