U bent hier

Glansrijke overwinning voor De Nollestee

Melissant - Op woensdag 19 mei jl. behaalde het voetbalteam De Nollestee een glansrijke overwinning tegen de veteranen van VV Melissant. Met een voorsprong van 3 punten beëindigde de scheidsrechter het spel in de negentigste minuut met 11-8.

Het was een erg competitieve, maar toch vooral vriendschappelijke wedstrijd. De spanning zat er dan ook tot de laatste minuut in. De Nollestee maakte het voor de senioren geen makkelijk spel. Tijdens de rust werd het team door trainer Arie Wijk nog eens goed opgepept en verzorgd, waarna ze de overwinning binnen wisten te slepen. Het mooie weer en de uitbundige steun van het aanwezige publiek hebben van deze prachtige wedstrijd een groot succes gemaakt.