U bent hier

Succesvolle Speeddate

Goes - Op donderdag 13 oktober jl. werd in het restaurant aan de Rommerswalestraat een succesvolle speeddate georganiseerd. Zo'n 60 kandidaten, en dus potentiele medewerkers, waren naar de Zuidwesterlocatie gekomen om met de personeelsconsulent, teamleiders, leidinggevende en medewerker flexbureau en cliënten in gesprek te gaan.

Personeelsconsulent Caroline van Ballegooijen vertelt: ,,Het was ongelooflijk. We hadden niet eens de helft zoveel animo verwacht en waren dan ook verbaasd, dat er om 21.00 uur nog steeds zo'n 30 mensen in de rij stonden om met ons te daten. Gelukkig hebben de wachtende mensen zich goed kunnen vermaken, want de cliënten hebben hun beste beentje voor gezet en ze verwend met allerlei lekkere tapashapjes. Het was echt een succes!"

Op de vraag of het voor herhaling vatbaar is, antwoordt ze stellig: ,,Absoluut. We hadden echt het gevoel dat dit iets is dat werkt. Geïnteresseerden konden gewoon zonder verplichting een gesprek aangaan en vragen stellen en dat werd als zeer prettig ervaren. De laagdrempeligheid heeft de opkomst verhoogd. En er zitten zeker voldoende kandidaten tussen, welke wij een arbeidsovereenkomst kunnen aanbieden."

Datum bericht: 
dinsdag, 18 oktober 2011