U bent hier

Burendag bindt bewoners ook in Goes-West

Goes - Ook Goes-West doet mee aan de landelijke burendag op zaterdag 22 september aanstaande. Dé dag waarop buren, buurt- en wijkbewoners elkaar op een feestelijke manier ontmoeten. Zo ook bij Zuidwester in de Rommerswalestraat.

Klik hier voor meer informatie.

Goes-West staat bol van de activiteiten. Zo is er een opvoedcafé waar je terecht kunt voor al je vragen. Je kunt hulp vragen bij je administratie. Je kunt meedoen aan Pannavoetbal. Er is een demonstratie Streetdance. Er zijn oudhollandse spelletjes. Samen gezellig pannenkoeken eten en barbecueën. Je kunt geschminkt worden of gaan knutselen en er zijn veel kinderspelletjes.

De volgende organisaties hebben de krachten gebundeld om er een heel mooie dag van te maken: Ruilwinkel Goes, Voedselbank De Bevelanden, Home-Start Goes, Begeleid Wonen Emergis, Stichting Zuidwester, Informatiecentrum Goes-West, Jongerenwerk en Sportbuurtwerk SMWO, De Paerdestal, Bewonersbelangen Goes-West, Seniorensoos Goes-West, Wijkvereniging Goes-West, Janvier Dance Masters, Scoop/Opbouwwerkplaats Zeeland.

Kom ook op 22 september aanstaande naar Goes West en beleef het mee! Kijk voor het hele programma op www.smwo.nl.

Datum bericht: 
woensdag, 24 oktober 2012