U bent hier

Ondertekening raamovereenkomst Zadkine 2013-2016

Goeree-Overflakkee - De bijeenkomst op maandagmiddag 26 augustus, met vertegenwoordigers van Zadkine Zuid-Hollandse Eilanden, markeerde een nieuwe fase in de nauwe samenwerking met dit ROC. Directeur Zorg Zadkine mevrouw drs. Annette van den Berg en manager HRM Piet Knöps tekenden een nieuwe driejarige raamovereenkomst met betrekking tot de incompany-beroepsopleidingen MMZ3 en 4.

De partners staan beiden midden in de veranderingen in het beroepsonderwijs en de zorg en welzijnssector en van de eigen organisaties. Juist door samen op te trekken en nieuwe wegen te zoeken, die passen bij noodzakelijke koersveranderingen, kan een onderscheidende manier van opleiden geboden worden.
Dit blijkt onder andere uit de start van een combinatieklas MMZ niveau 3 en 4 voor zowel huidige medewerkers, als nieuwe leerlingen op dinsdag 3 september aanstaande. Door te beginnen met een basisperiode BPV met geïntegreerde cursussen door Zuidwester-trainers en een gedegen inwerkperiode op de werkplek, beginnen de deelnemers met een stevig fundament aan hun opleiding. De korte lijnen tussen docenten, praktijkopleiders en werkbegeleiders geven deze Zuidwester-Zadkine opleiding een dikke plus. Deze wijze van samenwerken en de verworven expertise zal de ontwikkeling van het Leercentrum Zuidwester zeker verder helpen.

Het ontvangen beeldje ‘Welzijn in verbondenheid’ is voor het OCZ dan ook heel symbolisch!


 

Datum bericht: 
donderdag, 29 augustus 2013