U bent hier

Record! 21 diploma’s uitgereikt

Op dinsdag 30 juni was het weer feest bij Zuidwester, want 21 leerlingen van de incompany-opleiding MZ4 (Maatschappelijke Zorg niveau 4) hebben het felbegeerde diploma in ontvangst genomen. Dit feestelijk gebeuren vond plaats op de dependance van het Leercentrum, gevestigd in het gebouw van de Exoduskerk te Sommelsdijk.

De klas is in 2012 gestart met 26 leerlingen en in het tweede leerjaar stroomde er twee mensen in. Helaas hebben vijf mensen de eindstreep niet gehaald. Eén leerling hoopt haar diploma eind september in ontvangst te nemen.

Jelle de Vos, ervaringsdeskundige van Zuidwester was deze middag de gastheer en zorgde ervoor dat alles tijdens de diplomering goed verliep. Er was aandacht voor de werkbegeleiders, docenten en praktijkopleiders, daar zij de zware taak hadden om de leerlingen te begeleiden, doceren en ondersteunen gedurende de opleiding. Ook was er een speciaal woord van dank aan alle familie en vrienden/kennissen, die de leerlingen hebben ondersteund tijdens deze driejarige opleiding.

Tijdens de receptie, die druk werd bezocht door familie, vrienden, collegae en niet te vergeten de cliënten van Zuidwester, werden deze leerlingen uitbreid in het zonnetje gezet.

Zuidwester is hiermee weer 21 gemotiveerde en gekwalificeerde begeleiders rijker!

Datum bericht: 
dinsdag, 28 juli 2015