U bent hier

Uitreiking cheques goede doelen Kennis & Cultuurbijeenkomsten

In de maanden september en oktober vonden de Kennis & Cultuurbijeenkomsten plaats. Alle medewerkers van Zuidwester hebben een uitnodiging gehad om bij een van deze bijeenkomsten aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomsten stond de ambitie waaraan we werken tot 2020 centraal. Door middel van een interactief programma is de dialoog gestart waaraan heel Zuidwester meedoet. Samen geven we antwoord op vragen zoals: wat is onze ambitie en hoe kleuren we onze kernwaarden in?

Goede doelen
Tijdens de zeven bijeenkomsten hebben we stil gestaan bij de kernwaarden samen, gastvrij en eigenheid. Gezamenlijk, met 300 mensen in een zaal, of tijdens een van de workshop in een kleine groep. Om te ervaren wat we kunnen bereiken als we samenwerken kreeg iedereen 2 euro. De opdracht was om een goed doel uit te kiezen waar jij deze twee euro aan zou willen geven. Vervolgens moest je dit delen met de collega naast je om tot een goed doel te komen. Deze kleine groep werd steeds groter en het uiteindelijke doel was om gezamenlijk tot één goed doel te komen. Dat dit toch vrij lastig is, werd duidelijk tijdens de opdracht. Het resultaat zijn acht goede doelen die een mooi bedrag overgemaakt krijgen.

Uitreiking cheques
Op maandag 30 november jl. was het zover. De ambassadeurs die het winnende goede doel aan hebben gedragen tijdens de Kennis & Cultuurbijeenkomsten, werden uitgenodigd voor een lunch. Hans Waardenburg, voorzitter Raad van Bestuur, heette iedereen van harte welkom en vertelde: “Ik vind het bijzonder dat jullie tijdens de Kennis & Cultuurbijeenkomsten vol passie en enthousiasme jullie doel presenteerden. Deze gedrevenheid is een belangrijke eigenschap die ik veel zie bij medewerkers van Zuidwester en waar we allemaal trots op kunnen zijn.” Stichting Doe een Wens, Vluchtelingenwerk, Roparun, KWF Kankerbestrijding en Kika ontvangen van Zuidwester een mooie cheque, die tijdens de lunch, symbolisch werd overhandigd.

Datum bericht: 
dinsdag, 1 december 2015