U bent hier

Sportieve opening Cruyff Court Middelharnis op 14 april

Op 14 april wordt het Cruyff Court op het terrein Hernesseroord van Stichting Zuidwester in gebruik genomen. Van jong tot oud, buurtbewoner of cliënt, voor de één sport de ander spel, iedereen is welkom op de officiële opening van het Cruyff Court in Middelharnis.

Het belooft een sportief feest te worden voor iedereen! Het programma met een voetbal toernooi, een shoot out, spellen zoals gooi en scoor en kat en muis laat zien wat de vele mogelijkheden zijn van het Cruyff Court. Niet alleen voor cliënten, maar ook voor  buurtbewoners is het Cruyff Court een sportieve aanwinst. De officiële opening vindt plaats om 14:14 uur.

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. De projecten van de Cruyff Foundation hebben als doel bewegen mogelijk  te maken voor kinderen met en zonder beperking in binnen- en buitenland.

De opening vindt plaats op donderdag 14 april om 14.14 uur. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur. Na de opening start het sportieve programma tot ongeveer 16.00 uur. We heten iedereen  van harte welkom. 
 

Datum bericht: 
dinsdag, 5 april 2016