U bent hier

SBB Zomerland op eigen benen

Onder het genot van taart, een sneakpreview van de nieuwe website en een korte speech werd op 4 april de start van SBB Zomerland gevierd. Naast taart, bloemen, en champagne ook een moment waarop stil gestaan werd bij het afscheid van SBB Zuidwester. Met nadruk werd gesproken over de reden van de verzelfstandiging. “Het is niet dat Zuidwester en SBB Zuidwester niet meer samen willen. De wet schrijft per 1 april 2016 voor dat de uitvoeringsorganisatie verzelfstandigt. Iets wat, door het harde werk van de medewerkers van het nieuwe SBB Zomerland, gelukt is!”

Sinds 1987 heeft SBB als onderdeel van Zuidwester ondersteuning geboden aan cliënten op het gebied van beschermingsbewind en budgetbeheer. De service en dienstverlening op het gebied van financiële dienstverlening blijft hetzelfde. SBB Zomerland beschermt de vermogensrechtelijke belangen van mensen, die daartoe zelf (tijdelijk) niet in staat zijn. Door overzicht en structuur aan te brengen in de financiële situatie van de cliënt bieden zij financiële stabiliteit en inzicht voor de cliënt, zodat er rust komt op het gebied van financiën. SBB Zomerland heeft betrouwbaarheid, transparantie en betrokkenheid centraal staan in hun dienstverlening.
Naast een naamsverandering heeft SBB Zomerland ook andere contactgegevens:

De medewerkers van SBB Zomerland zijn te via het telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur door te bellen naar 0187 – 898 778 of via de vernieuwde website www.sbbzomerland.nl.

Postadres: Postbus 151, 3240 AD, Middelharnis.
Bezoekadres: Dwarsweg 40, 3241LB, Middelharnis.
 

Datum bericht: 
dinsdag, 5 april 2016