U bent hier

Van harte welkom tijdens het Zomerfeest in Middelharnis

Zaterdag 11 juni is het weer zover. Op die dag is er van alles te beleven voor jong en oud tijdens het jaarlijkse Zomerfeest op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Het doel van het feest is om een leuke dag te organiseren voor cliënten van Zuidwester en omwonenden. Het Zomerfeest is van 10.00-16.00 uur en iedereen is van harte welkom.

Tijdens het Zomerfeest zijn er diverse demonstraties, denk aan streetdance Sparta en karateschool Kiyozumi. Om 12.45 uur treedt huisband ‘De Roffels’ op en om 14.00 uur treden Katsie E en Marcel S op. Ook is er een Rad van Avontuur, waar je de hele dag mooie prijzen mee kunt winnen. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Zo is de kinderboerderij open, is er een springkussen, een grabbelton en kunnen de kinderen geschminkt worden.

40 kramen
Naast een leuk programma staan er 40 kramen met onder andere sieraden, verse kruudplaetjes, HaRa en woonartikelen. Ook worden er producten verkocht die gemaakt zijn door de dagbestedingslocaties van Zuidwester. Ook de kwekerij, een dagbestedingslocatie op Hernesseroord waar je planten en kruiden kunt kopen, is tijdens het Zomerfeest geopend.

Inschrijven voor kofferbakverkoop
Tijdens het Zomerfeest is er ook een kofferbakverkoop. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Je kunt je hiervoor inschrijven via zomerfeest@zuidwester.org. De kosten voor een plaats zijn €7.50 (incl. een kopje koffie/thee).

Tip: Volg ‘Zomerfeest Hernesseroord’ op Facebook voor het laatste nieuws en het programma.
 

Datum bericht: 
vrijdag, 10 juni 2016