U bent hier

Camping De Vlugtheuvel schenkt skelters aan Zuidwester

Cliënten van Zuidwester die op het terrein Hernesseroord wonen, werden vrijdagmiddag 17 juni verrast. Er werden namelijk acht skelters afgeleverd op Hernesseroord. De skelters zijn geschonken door camping De Vlugtheuvel in Stellendam. Marlies en Mark van der Vlugt, overhandigde de skelters aan Marina Koese, Zorgmanager bij Zuidwester.

Marlies: “Als onderneming zijn we al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook de menselijke kant. Hernesseroord is een prachtige locatie van Zuidwester op Goeree Overflakkee waar we graag een bijdrage aan willen geven. We hopen dan ook dat de bewoners heel veel plezier aan de skelters gaan beleven”.

“We zijn hier ontzettend blij mee”, vertelt Marina. “Er zijn veel cliënten die niet in staat zijn om te fietsen, maar wel goed op een skelter kunnen rijden of die dat gewoon ontzettend leuk vinden. We stimuleren onze cliënten om wanneer mogelijk lekker naar buiten te gaan en te bewegen. De schenking van deze skelters maakt dit alleen maar leuker en makkelijker. We zijn camping De Vlugtheuvel dan ook ontzettend dankbaar!”

Twee skelters gaan naar de afdeling Bewegingsagogie onderdeel van ons Exptertisecentrum. De overige zes skelters worden verdeeld over de woningen van Hernesseroord. 

Datum bericht: 
zondag, 19 juni 2016