U bent hier

Op zoek naar een woning met begeleiding?

Bij Zuidwester ben je aan het juiste adres. Zuidwester Zorgadvies, de bemiddelingsafdeling, gaat graag samen met jou op zoek naar een juiste woning. Wij luisteren naar je wensen en kijken naar jouw mogelijkheden. Een eigen plek waar jij je op je gemak voelt en je het maximale uit het leven kunt halen.

“Wij zijn er voor kwetsbare burgers: kinderen en volwassenen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg en aandacht vragen.”

Het aanbod van Zuidwester is zeer uitgebreid en op allerlei manieren met elkaar te combineren. In Zuid-Holland op het eiland Goeree-Overflakkee hebben wij momenteel een aantal open plaatsen op woningen en die brengen wij graag onder de aandacht.

Het mooie terrein Hernesseroord beschikt over een groot aantal woningen voor verschillende doelgroepen midden in de bossen. Aan de rand van het terrein bevinden zich ook woningen. Klik hieronder op de woning om te bekijken hoe deze eruit ziet, welke begeleiding er geleverd wordt en of dat bij jou past.

2 open plaatsen: Dijk 36 – Middelharnis
1 open plaats: Westerschelde 8 – Middelharnis
1 open plaats: Hollandsdiep 19 - Middelharnis

Je vindt ons ook midden in de woonwijk, waar wij momenteel een aantal open plaatsen hebben. Een twee-onder-een-kap woning in Oude-Tonge en een mooi functioneel gebouw in Melissant. Klik hieronder op de woning om te bekijken hoe deze eruit ziet, welke begeleiding er geleverd wordt en of dat bij jou past.

3 open plaatsen: Doelenstraat 1 A – Oude-Tonge
4 open plaatsen: Doelenstraat 1 D – Oude-Tonge
2 open plaatsen: Pieterstraat 36-42 – Melissant

Geen geschikte woning gevonden, maar wel op zoek? De zorgconsulenten van Zuidwester Zorgadvies helpen je graag. Voor de open plaatsen die hierboven genoemd zijn, ben je aan het juiste adres bij Maria Elena.

Maria Elena Haro Alfaro
Zorgconsulent Goeree-Overflakkee
0187-89 88 88 / 06-51 05 19 05
Afwezig maandag

Datum bericht: 
vrijdag, 1 juli 2016