U bent hier

Hipperdepip: de verjaardagswinkel in Goes

Een nieuw concept voor onze dagbestedingslocatie die eerder bekend stond als kringloopwinkel Appel en een Ei. Vanaf september gaan zij verder als verjaardagswinkel Hipperdepip.

"Bij ons ben je aan het juiste adres voor traktaties, cadeautjes om na afloop van een kinderfeestje te geven of een attentie voor de meester of juf. Want zeg nu zelf, hoe fijn is het als je door tijdsgebrek kant-en-klare traktaties kunt kopen? Of als je zelf iets minder creatief bent om de juf of meester te bedanken voor het schooljaar? Hipperdepip heeft het in haar assortiment. Ook kun je er terecht voor verjaardagsaankleding. Denk hierbij aan slingers, borden en bekers."

Het team is samen met cliënten druk bezig om de locatie om te bouwen tot verjaardagswinkel. Appeltje, eitje? Ze werken hard en de cliënten dragen hun steentje ook bij waar zij dat kunnen. Samen, dat is het sleutelwoord! Ook wordt er achter de schermen hard gewerkt aan flyers, visitekaartjes, een website en nog veel meer! Bekijk de Facebookpagina om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

 

Datum bericht: 
maandag, 1 augustus 2016